Resellers

Kinderen ontwikkelen zich altijd en overal. Niet alleen op school, maar ook thuis. Heutink gelooft in educatie en samenwerking. Ontwikkeling is immers niet iets dat je alleen doet. Daarom helpt Heutink voor Thuis ouders met kennis, informatie en hoogwaardige en educatieve producten.

Training Partner

Bij WisMon zijn we iedere dag bezig met een duidelijke missie; het leuk en toegankelijk maken van bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs. We werken met een enthousiast team, waarin we elke dag streven naar kwaliteit en waar veel ruimte is voor ondernemendheid.
We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Educational Partners

Universiteit Leiden:

De Universiteit Leiden, in 1575 opgericht, is een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gamma domein, en is gevestigd in Leiden en Den Haag. Haar motto is Praesidium Libertatis – Bolwerk van Vrijheid.

Cybersoek

Cybersoek richt zich vooral op het vergroten van digitale vaardigheden: voor alle vragen over computers en internet. Hoe werken de programma’s Photoshop, Word en Excel? Hoe stuur ik een mail? Hoe werken social media zoals Facebook, Twitter en Instagram? Welke pc of iPad kan ik het beste aanschaffen? Amsterdammers kunnen Cybersoek bezoeken als zij zelf geen computer hebben, digitale vaardigheden willen leren of buurtgenoten wilt ontmoeten.

Windesheim:

Wij zijn een hogeschool met ruim 22.000 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in Almere en Zwolle. We hebben altijd oog voor jou. Onze mensen staan naast je. Helpen je waar jij dat nodig vindt. We ontwikkelen persoonlijke leerroutes, omdat we vinden dat iedereen die daar talent voor heeft zich moet kunnen ontplooien.

Edubot:

Stichting Edubot heeft als doelstelling om gratis en open leermateriaal te ontwikkelen voor leerkrachten in het primair onderwijs. Hierbij wordt gewerkt aan de standaard leerdoelen ten aanzien van o.a. taal en rekenen, maar wordt als motivator voor de kinderen gebruik gemaakt van technische tools zoals de bee-bot, code-a-pillar of Lego WeDo of Mindstorms.

De Kempel Hogeschool:

Met zo’n 800 studenten en 90 medewerkers is De Kempel een kleine hogeschool en een middelgrote pabo. Door ons relatief kleinschalige karakter voel je je al snel thuis. De parkachtige campus en open sfeer in het gebouw dragen daar beslist aan bij. De indeling en moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je prettig kunt leren en werken. Lees voor een impressie de artikelen in het Eindhovens Dagblad: ‘Het geheim van De Kempel’ (2017) en ‘Kempel geeft sturing en motiveert’ (2018).

Maakplaats 021

De wereld heeft een nieuwe generatie kritische makers en uitvinders nodig. We leven in een maatschappij die steeds sneller digitaliseert en een groot deel van de kinderen zal een beroep gaan uitoefenen dat nu nog niet bestaat. Het is van belang dat kinderen vaardigheden ontwikkelen die horen bij de 21ste eeuw.

.